Hur man klär sig effektivt på retro sätt

Uttrycket ”vintage” är ofta förknippat med det gamla och det glömda, men nuförtiden är det ett berömt ord, speciellt när man pratar om mode, eftersom de flesta till de blomstrande trenderna i år baseras på retro mode eller mode stilar som blev populära i de senaste decennierna av detta århundrade. Vill du klä dig i retro mode för att kunna vara med i år? Då bör du fortsätta läsa när vi ska prata om hur man klär sig effektivt på retro eller vintage sätt.

Tips på att vara en retro chic:

1. Fokusera på ett visst decennium – Det finns säkert många bra stilar som blev populära på 50-talet, 60-talet, 70-talet och till och med upp till 90-talet och det är ganska svårt att välja vilken man ska följa när det gäller dressing upp. Om du vill vara en effektiv retro chic, måste du fokusera på en viss era och försöka veta vilka dominerande stilar som råder under dessa år. Fördjupa dig med de senaste trenderna i det här decenniet och känna till de olika stilerna av hjärtat och på nolltid hittar du en viss modetrend på den tiden som säkert kommer att se bra ut på dig.

2. Forskning, forskning, forskning – Om du vill ha ett bra vintageutseende, behöver du göra lite forskning genom att läsa några gamla utgåvor av modetidningar, göra en online-sökning och till och med fråga några av dina äldre vänner och släktingar (jämn dina äldre systrar) för att dela med dig olika mode stilar av deras tid. Det skulle också vara till hjälp att ta en titt på några av de gamla bilderna så att du nu kan ta reda på vilken typ av utseende du vill dra av och samtidigt blir du mer exakt med din kopiering av modetrend som kom före dig.

3. Förbättra det vintagemodell du väljer – Klä upp är inte bara för att se vackert ut, men det är också en form av uttryck där du kan kanalisera din lekfulla natur och använda den till god användning. När du väl valt ett visst årtionde där du är intresserad av att ”återvända” till sin speciella mode, behöver du veta fakta bakom deras rådande mode. Lär dig varför hippiesna älskar att ha på sig flerfärgade kläder eller varför hiphop mode är mer i lös tröja och överdimensionerade byxor. Att lära känna historien bakom dessa tidigare modetrender kommer att vara en stor fördel för din del att effektivt göra en anmärkningsvärd retro outfit.

Rita aldrig ut det roliga elementet när du bär retro mode. Det är precis som att ha på dig en vanlig casual klänning, bara bättre. Tänk på den tid då dessa stilar var hip och återuppleva dessa stunder idag. För mer råd om retro mode och alla dina mode bekymmer, besök breezycheetahpop.com och bli uppdaterad om hetaste mode stilar och ämnen. Förhoppningsvis har du lärt dig något nytt på detta inlägg om hur man klär sig effektivt på retro sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *